• Wijnkelder Oostduinlaan Den Haag

  In Den Haag wordt het oude Shell kantoor herontwikkeld tot woonappartementen. Voor de toekomstige bewoners maak ik een wijnkelder en fitnessruimte. In het oude  jaren zeventig pand is een oude, ontmantelde, nucleaire schuilkelder aanwezig met perfecte omstandigheden voor een wijnkelder. De negentig wijnkasten tellende, zestig meter lange  kelder is gebaad in David Lynchiaans - rood licht met daartussen kleine lichte oases....een wijnexperience!
 • Fitnessruimte Oostduinlaan Den Haag

  In hetzelfde appartementengebouw als de wijnkelder ontwikkel ik ook een fitnessruimte voor de bewoners. Daarbij zoek ik naar een frisse sfeer maar ook naar intimiteit en sereniteit. Dit doe ik door lichte materialen en kleuren in combinatie met hout en matglas toe te passen. Net als de wijnkelder voer ik dit project van ontwerp tot bouwbegeleiding uit.
 • Ontvangstruimte Cityhub Roermond

  Cityhub is een nieuw concept voor opslag en logistiek waarbij de opgeslagen producten ook naar de huurder gebracht kunnen worden. Dit met behulp van klimaatneutraal vervoer! Zij vroegen mij de ontvangstruimte van de eerste vestiging te ontwerpen.
 • Artist in Residence

  Voor het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik een 'glazen huis' voor artists in residence ontworpen. Dit staat in het Atrium onder de grote zaal van het GLU. Hier kunnen max. vier creatief ondernemers werken en zo de school inspireren. Om het binnen budget te kunnen realiseren is gebruikt gemaakt van goedkope materialen zoals OSB, underlayment en plexiglas. De schuifpuien vonden we op marktplaats!
 • 94Herenstraat

  Dit is de Brochure voor het project 94Herenstraat in Rhenen. Een kleinschalig project van appartementen dat een naam nodig had, een frisse eenvoudige brochure en bouwhekbanners op de lokatie waar gebouwd wordt. Door alle partijen enthousiast ontvangen en al gelijk een aantal geïnteresseerden voor een aankoop!
 • spijkstaal

  De oude spijkstaal wagen, die bekend is van de SRV-man, heb ik omgebouwd tot rijdend kantoor voor Van Bekkum Projecten. Deze rijdt van bouwplaats naar dorpsplein om kopers te ontvangen. De wagen kan als een van de weinigen bereden worden met een normaal rijbewijs B, topspeed: 85km/u.! Er is verwarming aanwezig en 230V voor de koelkast, binnenverlichting en de laptop. Ook is er een complete keuken met water en kooktoestel ingebouwd. In het wandrek worden de verschillende projecten getoond, op het magneetbord worden de tekeningen opgehangen. Aan de buitenkant, net als op de oude SRV wagens, kliklijsten voor de aanbiedingen van dit moment!
 • kantoor verzamelpand

  Voor een fraai kantoorpand uit de jaren 60 werd mij gevraagd een interieurconcept te presenteren. Op basis van de sfeer en bouwstijl van het huidige, niet meer in gebruik zijnde, pand heb ik een interieurplan ontwikkeld dat aansluit bij het oude maar helemaal van deze tijd is. Werken, loungen, eten en overleggen wordt gecombineerd of loopt in elkaar over. Door het hergebruik van bestaande elementen worden kosten bespaard en interessante ruimtes gemaakt. Ook is er een totaal meubelconcept ontstaan dat met eenvoudige middelen gerealiseerd kan worden.
 • ontwerpbureau

  interieur voor een grafisch ontwerpbureau in Amsterdam. Eenvoudige lijnen en kleuren geven helderheid. van de nood wordt een deugd gemaakt, de verwarmingsbuizen zijn lichtarmatuur, de kastdeuren exporuimte voor eigen werk en de vitrinekast met glazenschuifdeur is een scheidingswand. Na het hele interieur in 3D te hebben getekend kon gefinetuned en verbouwd worden
 • televisiemeubel

  Dit meubel verbergt alle lelijke apparatuur in huis. Door het geperforeerde aluminium front is alles gewoon op afstand te bedienen.
 • wandmeubel

  Minimalistisch wand meubel vervaardigd van massief esdoorn, eiken rondhout en mdf.