over mij

IMG-20200919-WA0004bwDoor uiteenlopende opdrachten heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig ontwerper. Dat begon allemaal met het ontwerpen van alleen interieurs voor particulieren als bedrijven. In de loop der jaren en door het volgen van cursussen en opgedane ervaring is dit uitgebreid met: projectbegeleiding, kleinschalige architectuur (aanbouwen, opbouwen, etc.), het vergunningstraject alsmede technische uitwerking daarvan en wat voor leuke ontwerpuitdagingen maar op mijn pad komen!

In de afgelopen jaren heb ik een netwerk van professionals om mij heen verzameld waar ik graag mee samenwerk zoals: meubelmakers, interieurbouwers, aannemers, constructeurs en grafisch ontwerpers. Op deze manier vind ik mijn weg in kleine en grotere projecten voor bedrijf en particulier. Ik werk graag met een open houding waar alles bespreekbaar is en niets te gek is!

In 2007 behaalde ik mijn bachelor Interior Design aan de KABK in Den Haag. Met afstudeer project ‘Filmhuis’ en een eigen roadmovie ‘Weg’, won ik de Van Mourik Vermeulen interieurprijs.

 

 

Opdrachtgevers:

 

Bekkl

logo improvers

 

 

 

logo 2016

logo-glu

 

 

 

logocityhub

 

cu